Culmea ironiei

De ceva timp pe mailul meu tot ajungeau ofertele unei librarii on-line… diferite carti care de care mai neinteresante, iar intr-o zi prins in toane mai proaste imi verific mailul si ma trezesc cu vreo 4 astfel de mailuri.

Asa ca le trimit un mail in care foarte poilticos le cer sa ma scoata din lista cerlor care primesc astefel de mailuri iar apoi la fel de politicos ii informez ca modul in care si-au ales ei sa isi promoveze cartile se numeste spam si le ofer spre exemplificare Legea 365/2002 privind comertul electronic, art. 6 si ma ofer sa le creez un sistem de newsletter care sa respecte aceste prevederi contra cost bineinteles.

Urmeaza apoi o perioada de o saptamana in care nu primesc nimic de la ei (cred ca au avut si ei liber de Pasti) pentru ca ieri (5 mai – chiar de ziua barbatului) sa ma sterseze iar si culmea iarasi eram in toane proaste asa ca ii sun si rog frumos sa ma scoata din lista. Desi erama pornit urat de tot au avut grija sa puna la tel o domnisoara cu voce mai sexy care m-a calmat pe loc…oups ce usor cedeaza barbatii..shit

Ok fericit ca am rezolvat problema vreau sa sterg mailul de la ei si culmea cartea aceea parea interesanta asa ca sun iarasi, imi raspunde iar vocea sexy si cand ii spunca vreau sa fac comanda o pufneste si pe ea rasul.

Un fiul al publicitatii

Asa ca acum m-am ales cu o carte… si anume Un fiu al publicităţii. O sa revin la acest subiect dupa ce o sa o citesc: pana atunci descrierea carti:”

Dacă este să-l credem pe Jacques Séguéla, “comunicăm numai prin injecţii de imaginar”. Într-o asemenea stare de lucruri, publicitatea are o poziţie privilegiată: “defrişează fantasmele oamenilor”, ne proiectează într-o “vârstă a visului”, pregateşte “noul opium al popoarelor”… Trebuie să ne întoarcem la copilărie, să ne rafinăm instrumentele de căutare a fericirii. Ca să ne convingă, Jacques Séguéla îşi reaminteşte discuţii cu presedinţi de state, cu directori de companii, cu tovarăşi din copilărie. Sursa: Publica

Asa ca pana la urma se pare ca e bun si spamul la ceva

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: