Doamne cat poti fi de prost (sau Vecine draga vecine)

Pt inceput… scuze am lipsit nepermis de mult… dar cand nu ai timp nu ai cum sa faci rost.. nici azi nu pot spune ca am mai mult timp dar am decis sa suport consecintele pentru timpul „pierdut” pana voi scrie ceea ce urmeaza…

Ca si multi alti romani locuiesc la bloc.. pot spune ca sunt norocos am parte de vecini in marea lor parte ok… Oameni intelegatori care nu fac nazuri cand mai dau un chef care nu vrea sa se mai termine, care nu imi sar in cap cand sunt nevoit sa le ocup locul de parcare pt 5 minute.. si tot asa… Daca ar fi sa privim in ansamblu totul pare ok….dar neah.. ar fi prea frumos si ar insemna sa nu fim in lumea reala

Dupa cum stiti totul e bine si frumos pana vine vorba de bani..despre ce e vorba?

Pai saptamana trecuta au venit niste domni la noi care s-au oferit sa masardeze blocul si sa inlocuiasca acoperisul.
Si ni se ofereau urmatoarele beneficii:
– izolare bloc
– zugravizre bloc interior si exterior
– refacerea coloanei de apa
– inlocuirea instalatiei de scrugere de sub bloc
– plus o gramada de alte beneficii
Dar pe langa toate astea inca 1000 €/ apartament si rambursarea imbunatatirilor facute in bloc care se aflau pe acea lista(termopan la intrare, interfon, acoperis… etc)

Bineinteles ca s-a gasit unul sa spuna ca el nu vrea 1000 vrea 2000 € si care e justificarea lui… „pai da domle da cati bani fac astia de pe urma noastra?” (imi e ciuda ca nu am fost prezent ca ii propuneam sa ne ofere el toate aceste beneficii si sa castige el de pe urma masardarii blocului)

Si dupa ce si-a deschis persoana aceasta „inteligenta” gura s-au mai trezit inca 2 care din lipsa de ocupatie au spus nu fiecare aducand argumente care mai de care mai puerile (printre care…Daca cade blocul?… vai doamne….)

Ceea ce nu stiu acesti oameni e ca piata imobiliara din Sibiu se apropie de saturatie exemplu fiind Brasovul

Numarul locuintelor noi ce vor fi livrate in Brasov in urmatorii doi-trei ani ar putea ajunge la 10.100 de unitati, mult peste rata de absorbtie a localnicilor, de 1.000-2.000 de locuinte pe an, potrivit unui studiu DTZ.

Sursa businessconstruct

Ce inseamna asta… oferta mare cerere mica rezulta o scarere a preturilor si daca in acel moment esti prin pe din afara poti spune ca ai pierdut trenul.

Offfff….. nevermind poate voi ati avut noroc sau daca inca nu va doresc noroc.

One response to this post.

  1. Asta a patit si un prieten care a vrut sa faca in Timisoara… din cauza la 2 locatari care nu au fost de acord a suferit tot blocul… ce sa fac… tot felu de oameni:D

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: