Am doua accidente la activ

Eh… uite ca am reusit si anul asta sa fac un accident…. anul asta se fac 4 ani de cand am carnet si anul asta am patit-o cat pentru toti acesti ani… totul a inceput in martie cand plecam in Germania iar in judetul Cluj m-am ales cu o amenda pentru depasirea vitezei regulamentare… apoi cand acum 2 saptamani, cand ma intorceam din Deva, era sa raman fara carnet dar pentru depasire neregulamentarea (in apararea mea drumul era refacut si inca nu era marcat). Am avut noroc cu ofiterul care m-a oprit si am scapat doar cu o amenda.

SI ce s-a intamplat azi? Pentru inceput nimic grav am luat oglinda unei masini parcate pe trotuar, pot spune ca iarasi am avut noroc proprietarul masinii fiind foarte intelegator si totul se va rezolva cu un drum la politie unde ma voi alege cu alta amenda.

Voi revenii cu detalii, si acum un sfat pe care vi-l dau tuturor si pe care sper sa il ascult si eu (macar pe asta) DRIVE  SAFE!!!!.

2 responses to this post.

  1. Posted by ady on iunie 5, 2008 at 11:52 am

    concluzia: esti un tip norocos 😉

    Răspunde

  2. Posted by Alonso on iunie 5, 2008 at 12:01 pm

    si eu am 4 ani de carnet, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu am avut nici un eveniment neplacut pana anu` asta! sper sa nu mai ai parte de din astea si doresc tuturor un condus cat mai placut si lipsit de evenimente neplacute! peace out y`all 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: