Popeye erou negativ

Deci asta e tare… americanii isi blameaza eroii, e vorba de un erou foarte drag noua (20 – 30 de ani) fumeaza se bate si manaca spanac.. daca nu ati ghicit e vorba de Popeye.

Americanii au venit in Romanina (jud.Hunedoara) si au facut un studiu referitor la violenta din desenele animate si impactul lor asupra copiilor.

Concluzia:

„Copiii invata din ceea ce vad, invata ca violenta functioneaza, ca baiatul bun il bate pe cel rau si asa ar trebui sa se comporte cand cineva se poartă urat cu ei”

Si de parca nu e de ajuns ca sunt tampiti vor sa se asigure ca ne tampesc si pe noi astfel ca vor trimite datele la CNA.

Deci astea e culmea tampeniei… lasa domle` ca nu se vor mai uita la Popeye unde se distinge foarte bine ideea de good guy / bad guy si se vor uita la stirile de la ora 5 si vor trage concluzia ca daca baga cutitul in sora, unchiul, matusa, etc vor ajunge si ei la televizor.

Concluzia mea… copii vor ajunge ingerasi cu toporul in mana sau mai grav in capul prietenului care nu vrea sa imparta consola de Nintendo Wii.

De ce Nintendo Wii pentru ca desenele de azi sunt o tampenie… si acum intrebarea pentru cei care au condus studiul.. Pe ce canal se mai difuzeaza Popeye ca eu am voie sa ma uit nu imi interzice CNA-ul

Pana atunci pentru mine si alti nostalgici exista link-ul asta

Deci sa retinem Popeye bad stirile de la ora 5 good. Doamne in ce lume traim….

2 responses to this post.

  1. Posted by Alonso on iulie 25, 2008 at 10:39 am

    nu trebuie sa mire pe nimeni faptul ca traim intr`o lume cu susul in jos…..up is east, down is white….in aceeasi lume, abba sunt satanisti, tom si jerry masochisti, iar stan si bran francmasoni…popeye e doar o victima…bine ca g*tza sau A%$#@an Blizzard nu jeneaza pe nimeni…..

    Răspunde

  2. Posted by ioana_169 on iulie 28, 2008 at 3:03 pm

    nu-mi vine sa cred… popeye e problema? dar cum ramane cu toate desenele cu roboti si monstri care se difuzeaza non-stop, pline de lupte si violenta? comparativ cu alea, popeye e un mielusel… si ink o chestie care ma revolta: de ce se traduc desenele de pe cartoon network? mi se pare cea mai mare greseala…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: