GSPTV se face de cacao

In urma cu cateva ore s-a terminat transmisia in direct a meciului Farul Constanta – Steaua Bucuresti (1 – 4) desi foarte multumit de scor dupa meci am ramas cu un gust amar. Si nu e vorba de meciul in sine ci de modul in care a fost realizata transmisia… Cand spun asta ma refer la comentatorii partidei.

Nu stiu numele ambilor comentatori dar unul dintre ei avea o voce cunoscuta mie si anume Alin Buzarin.
Nu o sa ma leg de afinitatiile fotbalistice ale ale dansului pana la urma fiecare e liber sa aleaga ce echipa simpatizeaza.

Dar modul in care a comentat parida a fost mai mult decat josnic. Practic dansul nu comenta un meci in direct ci trimitea telegrame cu fazele meciului. Plus ca se vedea pe el dezinteresul (ma indoiesc sa fie trac)…. pentru ca pentru cateva secunde el comenta un meci al nationalei Frantei.

Desi era penibil si sunt convins ca era anuntat in casca de acest lucru nu se putea abtine sa lase un comentator de meserie sa isi faca treaba.

Intervenea peste el chiar si numai de dragul de a se face auzit, altfel nu inteleg de ce in minutul 60 el rememora o faza petrecuta in minutul 10, lucuru facut odata la 2 minute cel putin.

Sfat pentru cei de la gsptv: Nu il mai puneti/lasati pe Alin Buzarin sa comenteze meciuri. Sa se limiteze la editoriale, multe slabe parerea mea, mai ales daca le comparam cu cele ale lui Andrei Vochin. Nu are prezenta pentru o asemenea profesie.

Asta e parerea mea, sper sa nu fiu blamat pentru asta.

One response to this post.

  1. Posted by Unit-X- on septembrie 14, 2008 at 9:43 am

    ce te astepti? nu stiu cum sa`ti spun, gsp si prosport sunt doua ziare ce nu merita citite…pornind de la aceasta premisa, ziare becalizat pana la maxim, ziare belite, care numai sport nu prezinta, ci impresii si fite, ce te asteptai? NU avem ziare de sport, nu avem televiziune sportiva, avem FORME FARA FOND!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: