Ce pedeapsa merita un mostru?

Stirea suna cam asa si este preluata din Libertatea

Monstruozitate in Moinesti, judetul Bacau. Aflat sub influenta bauturilor alcoolice, un barbat de 35 de ani, bolnav psihic, este acuzat ca a violat-o anal pe fetita lui, de aproape doi ani. Grozavia a iesit la iveala duminica dupa-amiaza, cand sotia lui, Florentina A. (24 de ani) si-a gasit fiica plina de sange, asa cum spune Libertatea.

Profitand de faptul ca so­­­­­tia lui era plecata la rude, Cons­­­­tantin A. a ba­­­­­­­­­­ut o sticla de vin si i s-au aprins pof­­­­­­­te­­­­­­le. Fara nici o re­­­­­ti­­­­­­ne­­­­­re, bestia cu chip u­­­­­man a intretinut re­­­­­­­la­­­­­­tii sexuale anale cu pro­­­­­priul copil, de doua ori! Cand s-a intors acasa, mama Nicoletei a ramas socata in mo­­­­­­­mentul in ca­­­­­­re a vazut ca micuta de nu­­­­­­mai un an si no­­­­ua luni a­vea san­­ge la fundulet si tipa la orice atinge­­­­re. Desi barbatul a sustinut ca fe­­­­ti­­­ta s-ar fi lovit, fe­­­­­meia a che­­­mat imediat po­litia.

Sustine ca nu-si aminteste nimic

„Copilul prezinta multiple rupturi anale si partial rectale”, a spus dr. Mi­­­­­­­hail Babin, medic pe­­­­­­­diatru. Cazul a intrat in atentia po­­­­­litistilor bacauani care au deschis o an­­­­cheta.

Ieri, Constantin A. a fost prezentat co­­­­misiei de expertiza psihiatrica pentru a se stabili daca a­­­ces­­­­­ta a avut discer­­­­na­­mant atunci cand si-a violat fiica. „Sus­­­­­­­pectul este oli­­­­­­­gofren, cu tendinte de pedofilie, ali­­­­men­­­­­­­­­tate de me­­­­­­­diul in ca­­­­­­re a crescut, a­dica la orfelinat. El ur­­­­­­­­­meaza sa fie ree­­­xa­­­­­­­­­­­minat de o co­­­­­­­mi­­­sie de specialitate de la IML Iasi”, ne-a de­­­­­­­clarat dr. Marcel Ba­­­­dara, seful Ser­­­­­vi­­­­­ciului de medicina legala Bacau.Cons­­­­­­tantin A. sus­­­­tine ca era beat si ca nu-si aminteste ni­­­­­­mic. Politistii vor inainta dosarul Par­­­­­chetului de pe langa Tri­­­­­bu­­­­­­nalul Bacau cu pro­­­­­­­punerea de a­­­­res­tare preventiva a vio­latorului.

Un asemenea om nu mai are dreptul sa se plimbe pe aceleasi strazi ca noi, sa ne respire aerul cate zile mizerabile o mai avea de acum in colo.

Bolnav psihic sau nu, la inchisoare sau ospiciu indiferent unde va fi „cazat” sper sa fei pe vecie si singura data cand va fi scos sa fie in drum spre mormant. Daca se dovedeste cu adevarat ca e bolnav psihic si totusi nu era inchis intr-un oscpiciu sa fie trasi la raspundere si medicii care i-au permis sa stea in libertate.

Daca as putea sa ii decid viitorul as alege sa fie inchis/internat pe viata. Chiar condamnarea la moarte nu as putea sa o dictez, as devenii astfel la randul meu un mostru.

2 responses to this post.

  1. Posted by andrei on octombrie 30, 2008 at 12:28 pm

    pedeapsa… cu moartea… sau pe viata … mi se pare putin …. in primul rand.. as fii dat … ca pedeapsa .. sa se gaseasca unu mega bine dotat … sa io traga .. de cateva ori sa-l sparga tot …. exact cum a facut el …. si apoi .. pedeapsa.. cu moartea .. prin chinuri … chinezesti sau rusesti …. if u know what i mean … las.. tine in viata .. cu sange .. si aparate .. dar l-as desfiguta tot ….

    Răspunde

  2. Posted by Unit - X - on noiembrie 3, 2008 at 8:09 am

    nu l`as ucide, pentru ca ar scapa ieftin! dar l`as baga in puscarie, sa fie fetita tuturor, si l`as aduce, fara remuscari, in punctul in care si`ar pune singur capat zilelor! dar nu l`as lasa sa moara! l`as disreuge psihic! i`as face viata un iad! nenorocitul merita internat!? please, be reasonable…l`as tortura fiecare secunda pana la sfarsitul timpului, incat sa`si doreasca in fiecare moment sa moara, dar sa nu aiba aceasta oportunitate!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: