Vasluian in coma dupa doar 2L de vin (copil de 6 anisori)

Ce dracu au oamenii din ziua de azi, dupa dementul de care scriam acum cateva zile dau si de idiotii astia. Altfel nici nu ii pot numii.

Nu e normal ce se intampla…. cititi mai departe si va puteti da cu parerea….
Un baiat de sase ani dintr-o comuna vasluiana a intrat in coma alcoolica dupa ce a tras o bauta cu asistentii sociali care trebuiau sa aiba grija de el. Se pare ca oamenii si-au luat foarte in serios rolul de parinti adoptivi si au decis sa-l trateze pe micut asa cum isi trateaza orice parinti din judetul Vaslui odrasla, deprinzandu-l de mic cu traditionalul mestesug al alcoolismului cronic.

Asistentii sociali l-au luat pe copil din fata televizorului, unde pierdea vremea uitandu-se la Teleenciclopedia, care oricum nu o sa-i foloseasca niciodata in viata decat in cazul, improbabil, in care varanul din Komodo si castelele de pe Valea Loarei se vor muta la doi pasi de Barlad. Asistentii si-au castigat efectiv statutul de parinti, cel putin in ochii nostri, atunci cand l-au asezat pe baietel la masa langa ei punandu-i in fata ex-PET-ul de Frutti Fresh transformat in damigeana ad hoc si popularul pahar obtinut prin spalarea unui borcan de mustar.

Medicii spun ca micutul nu era demn de numele de vasluian, pierzandu-si constienta in ciuda faptului ca alcoolemia lui era de numai 1,98g/l si bause doar doi litri de vin, adica ceva mai putin de o zecime din greutatea corpului. Initial, autoritatile se pare ca s-au gandit sa-l trimita pe copil in alt judet, ca sa nu mai faca Vasluiul de ras, insa ulterior au hotarat sa-l indrepte spre un program de consiliere, recuperare si reabilitare cu alti asistenti sociali. Adica unii care sa-l invete macar cum sa se dreaga daca sa bea ca oamenii nu e in stare.

Nu stiu cine urmareste acesti asistenti maternali ca dupa ultimele stiri pe aceasta tema pari alesi dupa criteriile total gresite. Teste psihologice, vizite regulate termenii astia spun ceva????

Dupa toate astea cum ai putea sa nu imi dai dreptate. Lumea a tampit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: