O noua reclama MasterCard sau razbunarea perfecta

imagesNu se poate sa nu va placa de tipul din poveste…
Este o poveste adevarata despre o nunta recenta care a avut loc la Clemson University.
A fost data si in ziarul local si chiar si Jay Leno a vorbit despre asta.

A fost o nunta grozava, cu 300 de invitati…Dupa receptia nuntii, ginerica s-a suit pe scena cu un microfon si a inceput sa vorbeasca invitatilor. Le-a spus ca vrea sa le multumeasca tuturor pentru ca au venit la nunta lor, unii chiar de la distante mari. In special a vrut sa le multumeasca familiei miresei si familiei lui,socrului lui pentru nunta imparateasca. Ca recunostinta a vrut sa daruiasca fiecarui invitat cite un cadou special de la el. Lipit de partea de jos a fiecarui scaun se aflau plicuri. Le-a spus ca este cadoul lui si i-a indemnat sa deschida plicurile.

Inauntrul fiecarui plic se afla cite o poza 8X10 in care erau mireasa cu cavalerul de onoare facand sex! Ginerica i-a suspectat mai demult si a pus detectivi particulari sa ii urmareasca.

Dupa ce a stat si a vazut reactia invitatilor pentru citeva minute, ginerele s-a intors spre cavalerul de onoare si i-a spus „Fuck You!”, apoi s-a intors spre mireasa si i-a spus si ei „Fuck you!”. S-a intors spre invitati care erau amutiti si le-a spus „m-am carat de aici!”
Casatoria a fost anulata la prima ora a doua zi.

Majoritatea oamenilor ar fi anulat casatoria de la inceput imediat ce aflau de escapada amoroasa, dar tipul asta a jucat teatru ca si cum nimic nu s-ar fi intimplat!

Revansa lui… ii face pe parintii miresei sa plateasca peste $32,000.00 pentru o receptie de 300 de persoane, si mai mult decit atit, arunca la gunoi reputatia miresei si a cavalerului de onoare in fata a 300 de prieteni si rude. Tipul asta are coaie de marimea clopotelor de biserica!

Credeti ca o sa faca o reclama MasterCard dupa povestea asta?

Receptie eleganta de nunta $32,000.00. Fotografii ca amintire de nunta $3,000.00. Luna de miere la Maui $8,500.00. Vazind fata invitatilor cum reactioneaza la poza 8X10 cu mireasa facind-o cu cavalerul de onoare… de nepretuit!!! Sunt multe lucruri pe care le poti cumpara cu bani, pentru toate celelalte exista Mastercard!!!

via Cosmin

3 responses to this post.

 1. Posted by Unit -X- on decembrie 11, 2008 at 8:15 am

  :)))) bei, deci tipul e cel mai tarte pe care l`am vazut in viata mea! raman fara epitete, cuvinte :)) GENIAL! cat sange rece i`o trebuit……cred ca era scorpion ;;) WEDDINGS ARE SO COOOL ! De abia astept sa ma`nsor :d

  Răspunde

 2. Excelent :)))) Oare o face? 😛

  Răspunde

  • nici nu ceream altceva, ce m-a deranjat e ca de ziua nationala a Romaniei vin tembelii din UDMR si cer „autonomie culturală şi teritorială”.
   Sa nu mai spun ca teritoriul Romaniei e indivizibil conform TITLUL I Articolul I din Constitutia Romaniei si anume: „România este stat naţional, suveran şi independent, unitar şi indivizibil.”
   Ca sa inchei nu cer ca de 1 Decembrie sa alerge prin oras cu Steagul Romaniei ci doar putin respect.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: