Legat de situatia actuala cu gazul rusesc part II

Tavalindu-se pe jos la modul cel mai isteric si infantil cu putinta, comisarul European al energiei i-a comunicat primului ministru al Rusiei, Vladimir Putin, ca UE are de gand sa treaca la masuri drastice daca rusii nu vor da de urgenta drumul la conducta de gaze tinuta ostatica.

Potrivit unor surse anonime UE are de gand sa faca pe ea, sa vomite, sa lesine si chiar sa se puna in fund si sa nu mai faca nimic, niciodata, pana nu primeste gaze din nou. Manifestarile exuberante vor avea loc in fata Ambasadei Rusiei la Bruxelles incepand cu ziua de maine.

Un rol deosebit in coregrafia de protest cu lumanari si scutece murdare pusa la cale de UE, va fi jucat de ministrul economiei din Romania, Adriean Videanu, care va deschide spectacolul recitand poezia sa preferata: „Romania are gaze!” si va incheia interpretand rolul fetitei cu chibrituri din drama cu acelasi nume.

In replica, prim-presedintele rus Vladimir Putin, retras in palatul sau de gheata de la Vladivostock, a declarat ca daca doreste, UE poate sa urce si canapeaua pentru ca nu va primi nici macar miros de gaze pana ce Ucraina nu mananca toata papara din farfurie.

Astia se pare ca nu s-au prins, cum spuneam in partea I rusii sunt doar ofticati ca i-am batut la fotbal, daca vor sa dea drumul la gaz tot ce trebuie sa faca e sa organizeze un meci Romania – Rusia.

Sfat… pentru a fi siguri de victoria rusilor echipa Romaniei trebuie sa fie formata din jucatori de valoare asemanatoare cu a lui Nicolita. De ce?

Simplu. Pai daca stie ca trebuie sa dea gol in propria poarta sunt sanse foarte mari sa rateze. 11 ca el sigur nimeresc plasa pe interior cel putin de 3 ori.

One response to this post.

  1. Posted by Alonso on ianuarie 8, 2009 at 6:59 pm

    bun bun 🙂 cea mai serioasa analiza a subiectului 😉 felicitari, super tare si haios

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: