Caracteristicile celei mai noi zodie a 13-a, Ophiuchuscel

Am citit ieri la Niccolle ca s-au modificat zodiile cu care noi suntem obisnuiti, cu alte cuvinte s-a dus dracu si asta nu doar euro si gazul. Asa ca am facut niste cercetari si am ajuns la urmatoarele concluzii.
ophiuchus_0Dupa ce astronomii, ventrilocii si astrologii au cazut de acord asupra faptului ca cea de-a 13-a zodie se afla in perioada 29 noiembrie – 17 decembrie, au fost realizate masuratori de teren si s-a decis ca cea de-a 13-a zodie, spre deosebire de celelalte zodii, are locuri limitate: 300.000 in toata lumea in fiecare an, ceea ce face ca aceasta zodie sa fie una privilegiata.

Ce inseamna acest lucru? Nativii din aceasta zodie se vor naste numai in familii aristocrate, vor primi o educatie aleasa si nu vor suferi niciodata din cauza saraciei. Cu alte cuvinte, in aceasta zodie se vor naste numai oameni interesanti, superbi, fermecatori, cu un inalt simt al moralitatii, profund dedicati stiintei si artelor frumoase.

In cele se urmeaza voi incerca sa va  prezint mai jos in premiera mondiala caracteristicile celei de-a 13 zodii, numita Ophiuchus.

Nativii nascuti in aceasta zodie au ca semn reprezentatv Sarpele, ceea ce inseamna ca, in ciuda racelii aparente, ophiochushii vor ramane incolaciti in sufletele celor care vor intra in contact cu ei, si nu numai. Deoarece Ophichus se afla sub semnul Tamaduitorului toti nativii acestei zodii vor deveni mari doctori in stiinte, vraci si vrajitori.

Piatra pretioasa: calcarul si cristalele swarovschi.
Verb reprezentativ: a coase
Zone erogene: unghiile si capul
Anotimp preferat: primavara
Hobbyuri: timbrele, muzica buna, drumetiile, pasiunea pentru ecologie, lucrul in echipa si dezvoltarea personala
Aptitudini: navigarea pe net, cunostinte word 2007, paint, solitaire, black jack, tetris
Muzica preferata: usoara
Permis de conducere: categoria B
Masina preferata: Wartburg

Persoanele care sunt deja nascute in acest moment si au fost repartizate in zodia Ophiuchus isi vor schimba cariera la 180 de grade si vor deveni medici, asistente sociale sau femei de serviciu la spital. Totodata, vor resimti acute modificari de personalitate, insa aceste deviatii pot fi tinute sub control prin tratament cu medicamente anti-micotice.

sursa:times.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: