Desteapta-te romane ! Pana nu e prea tarziu…

Viitorul nu suna bine DELViitorul nu suna bine DELOC. O sa iei atitudine sau o sa ii lasi pe altii sa decida pentru tine ?OC. O sa iei atitudine sau o sa ii lasi pe altii sa decida pentru tine ?

De cateva zile, operatorii de telefonie fixă şi mobilă sunt obligaţi, să stocheze pentru o perioadă de şase luni anumite date despre apelurile din reţea, conform Legii nr. 298/2008.
Ca o continuare a ultimelor masuri abuzive intreprinse de Guvernul Romaniei (vezi Legea nr.4/2008, privind combaterea violentei in sport), incepand cu luna Iulie, statul roman o sa introduca in mod abuziv CIP-uri in pasapoartele cetatenilor romani.

Introducerea CIP-urilor este, fără îndoială, o masura controversata, iar ceea ce se întîmplă acum în România, s-a întîmplat ceva mai devreme în Rusia, iar şi mai devreme în SUA, Grecia şi alte state occidentale.
În toate aceste cazuri revolta populatiei de rand nu trebuie privită ca pe o reacţie provenită pe fondul unui fanatism religios, aşa cum încearcă să o sucească unele glasuri din presă, ci, mai întîi de toate, ca o reacţie de apărare împotriva unei înregimentări forţate într-un sistem de supraveghere suspect.

De la bun început, motivaţia oficială a introducerii CIP-urilor este falsă şi neconstituţională.
Chipurile e nevoie de CIP-uri pentru o luptă mai eficientă împotriva criminalităţii, a terorismului, iar cand acestea lipsesc, se gaseste tot timpul cate un potential pericol care sa justifice diverse masuri menite sa confere statului puteri sporite, cetateanului de rand fiindu-i rapite drepturi fundamentale.
Introducerea CIP-urilor este sustinuta si “justificata” de oficiali din sistemul de securitate al statului care ştiu mai bine ca oricine că toţi criminalii au deja datele personale înmagazinate în bazele ministerelor de profil.

A aplica aceste CIP-uri unor persoane fără antecedente penale, cu scopul declarat de prevenire a infracţiunilor, echivalează cu suspectarea lor de intenţii sau amestecuri criminale. Acest lucru încalcă prezumţia de nevinovăţie şi o grămadă de alte drepturi şi libertăţi pe care Constituţia României le garantează cetăţenilor.

Recurgerea la CIP-uri din partea statului este o înjosire a demnităţii umane, iar în sens invers, acceptarea acestor CIP-uri de către cetăţeni este o robie de bună voie.
Dacă în antichitate robilor li se aplicau inele în nări şi urechi, lanţuri cu plăcuţe sau tatuaje pe care era înscris numele stăpînului, acum aceste ştampile ale robiei vor fi cip-urile obligatorii. Iată de ce unii oameni din Biserică afirmă că acceptarea cip-urilor poate fi văzută ca o lepădare de Hristos, prin care trebuie să înţelegem renunţarea de bună voie la libertate, pentru a ne inrobi unui sistem bolnav si potrivnic omului.

Lasand la o parte orice panică şi tulburare, care nu fac cinste romanilor, refuzul în masă a acestor experimente pe care Guvernul României le aplică în serie (vezi vaccinarea cu Gardasil), este un gest firesc de manifestare a libertăţii de opinie şi de acţiune în perfectă armonie cu Constituţia României.

Tinand cont de cele de mai sus, consideram ca este necesar, ca fiecare dintre noi sa constientizeze gravitatea situatiei, drept pentru care solicitam insistent sa fiti la prezenti urmatoarele mitinguri si sa va informati toti cunoscutii despre adevaratele implicatii ale introducerii CIP-urilor in actele noastre de identitate

Primul Miting va avea loc pe 1 februarie 2009, duminica intre 12:30-14:30, in Bucuresti la poalele dealului Mitropoliei, dinspre Piata Unirii.
Al doilea Miting va avea loc miercuri, 4 februarie intre 12:30-14:30, in Bucuresti, Piata Victoriei, in fata sediului guvernului.

Scopul

1.Protestul impotriva hotararii de guvern nr 1556/ 15 decenmbrie 2008, privind noile pasapoarte ce contin cipuri cu date biometrice.
2.Protestul impotriva legii 298/2008, privind inregistrarea comunicatilor.

Toata lumea este bine venita, indiferent de orientare politica sau religioasa.
Daca nu luam masuri, in viitor vom fi afectati cu totii.

Lasand la o parte tenta senzationala oferita de Antena 1, va rog sa urmariti clipurile de mai jos.

sursa: fcsteaua.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: