Vasile Aaron facuta franjuri de E.On Gaz

La sase luni de la finalizarea modernizarii strazii Vasile Aron, asfaltul aflat inca in garantie va fi spart din zece in zece metri.

Lucrarile ce vor cuprinde strada Vasile Aaron sunt de inlocuire a unor bransamente, lucrarile fiind asemanatoare celor de pe strada 9 Mai, din toamna anului trecut. Practic, in dreptul fiecarui client al E.On Gaz, strada V. Aaron va fi reamenajata cu cate un sant perpendicular. Nu mai departe de finele lui iulie anul trecut, Primaria a receptionat lucrarile de modernizare a strazii, lucrari in valoare totala de 5,3 milioane de lei, adica 1.400 de euro pe metru liniar.
„Cei de la E.On Gaz au primit doar acum aprobarea pentru realizarea acestei investitii. Inca nu au venit cu solicitarea pentru lucrari, dar justifica necesitatea acesteia prin faptul ca retelele de acolo sunt vechi de 40 – 50 de ani. Nu putem sa nu le dam autorizatie”, spune Virgil Popa, viceprimarul Sibiului.
Timp de sase luni si planificata inca din 2006, strada Vasile Aaron a fost refacuta anul trecut, din martie pana in iulie, de societatea Energie Termica, care a subcontractat lucrarile de la DPC. In paralel, cei de la Sistem Yapi au inlocuit retelele de apa si canalizare. Viceprimarul Popa spera ca Vasile Aaron sa isi recapete calitatea si dupa interventia celor de la gaz. „Am schimbat modul de abordare in astfel de situatii – cei care intervin pe strazi reabilitate au obligatia sa le refaca tot prin intermediul firmelor de constructii care au lucrat la reabilitarea strazilor”, spune Popa.
In alte situatii, de exemplu str. Urlea, Primaria a asteptat cu strazile nereabilitate si doi ani pana sa se mobilizeze cei de la E.On Gaz si sa isi refaca retelele inainte de turnarea asfaltului.

sursa: www.sibiustandard.ro

Mai tata astia s-au tampit? Pai strada aia e una din cele mai intens circulate plus ca in lipsa unei centuri pe acolo trec camioanele ce tranziteaza Sibiul… va dati seama ce ambuteiaje o sa fie vara asta acolo.

Strada asta numai de cateva luni a fost data in folosinta si deja vor sa o faca praf?

Eu pot da un exemplu asemanator str. Negoi a fost taiata de E.on gaz si facuta praf doar (si asta in noiembrie 08) iar doar e curand au astupat ultima groapa. Plus de asta strada nu a fost adusa la starea originala ci carpita in cel mai pur stil romanesc.
Pai daca fac asa ceva si Cu V.Aron o sa fie dezastru…ganditiva numai cat praf o sa fim obligati sa inhalam din cauza traficului greu… si al aglomeratiei. Sunt curios cand au inceput lucrarile de reabilitare a strazii, infrastructura celor de la E.on gaz nu avea 40-50 de ani?

Sau atunci erau noi si de cand strada a fost data in folosinta infrastructura a imbratranit subit 40-50 din cauze ce nu pot fi elucidate de „geniile” ce conduc minunata firma E.On Gaz?

Noi ce facem? Ne uitam cum isi bat idiotii astia joc de noi pe banii nostrii care de la 1.04.2009 vor sa si mareasca pretul gazului. Cu alte cuvinte le dam si mai multi bani ca nu cumva sa ramana fara resures in criza asta economica si sa nu isi mai permita sa ne futa cum pot. Nu de alta dar ar fi pacat sa nu mai fim bataia lor de joc. NU?

Hai numai bine…

P.S. Not a good day

2 responses to this post.

  1. De acord cu tine la majoritatea punctelor. Singurul punct unde nu sunt de acord este „Pai strada aia e una din cele mai intens circulate plus ca in lipsa unei centuri pe acolo trec camioanele ce tranziteaza Sibiul… va dati seama ce ambuteiaje o sa fie vara asta acolo.”
    Aici cred ca confunzi strada Vasile Aaron cu Semaforului. Eu stau pe strada Vasile Aaron si pot sa-ti spun ca traficul greu nu trece nicidecum pe strada noastra; ce-i drept se mai rataceste cate un camion pe acolo si cu greu iese pentru ca sunt parcate o gramada de masini pe ambele sensuri de circulatie, mai ales pe ultima portiune care da in Stefan cel Mare.
    In orice caz e din nou lucru romanesc… hai sa facem praf ceea ce am facut frumos si sa ne facem ca „reparam” exact cum a fost inainte… e pacat.

    Răspunde

  2. @Costin ai dreptate imi cer scuze de eroare

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: