Idioti la volan cu gura mare

Azi am avut mai multa treaba prin oras si avut ce merge dintr-un capat in altul. Sensuri giratorii sunt in Sibiu de ceva vreme si in mod normal lumea ar trebui sa stie cum se procedeaza cand apare ditamai magaoia pe mijlocul drumului… asta ar fi daca am fi si noi in normalitate.

Am trecut peste faza ca nu se semnalizaeaza cand se intra sau se iasa din sens, problema asta am rezolvat-o simplu, astept pana dobitocul sau vaca isi dezavaluie directia de mers pe care o tine secreta deoarece nu semnalizeaza (avem foarte multi agenti SRI,FBI, CIA, Mosad si asa mai departe iar toti sunt in misiuni secrete in Romania).

Se accepta securitatea nationala/mondiala e pe primul loc ca doar de asta vor sa ne puna cipuri ca la vaci pana la urma.

Cum spuneam astept pana trec agentii iar cand vine un muritor de rand care nu are nici o problema in a-si dezvalui directia de mers si am prioritate, trec.

Dar ce facem domle cand dupa ce intrii in sens si ai prioritate vine un bou care nu stie sau nu vrea sa stie ca trebuie sa dea prioritate de stanga. Am avut o situati cand am fost pus in situatia sa evit doi astfel de idioti in timp ce treceam prin sens. Iar cel injurat am fost tot eu ca nu las bastanul sa treaca.

Azi cand am terminat de adaptat radarul care detecteaza agentii secreti sa vada si bastanii am evitat unul in acelasi sens unde am avut probleme. Bastanul agent secret a fost depistat la timp si astfel am putut evita dobitocull.

Problema a aparut cand un muritor de rand a trecut regulamentar fara sa aiba siguranta unui astfel de radar iar bastanul era cat pe ce sa il ia din plin noroc ca pregatirea de agent secret l-a ajutat sa evite masina, apoi cu alta manevra sa evite doamna care impingea caruciorul cu un bebelus pe trecere cu alta manevra.

Va dati seama ce tupeu pe doamna sa treaca pe trcerea de pietoni tocmai cand trece bastanul agentul secret pe acolo. Sfidare nu gluma. Asa ceva se pedepseste cu moartea dupa regulile bastanilor.

Intr-un final bastanul reuseste sa opreasca masina perpendicular pe directia de mers…. se da jos si incepe sa injure muritorul de rand care a indraznit sa circule regulamentar in fata lui. Citez:

Invata sa circuli in pula mea ca daca loveam masina te bateam pana ajungeai inapoi in pizda la mata. Morti matii de idiot.

Am incheiat citatul.

Deci in concluzie nu a contat:

– faptul ca el a gresit

– ca omul saracu nu a avut nici o vina

– ca era sa accidenteze oameni pe trecere (mama + copil in carucior) poate chiar mortal

Conteaza doar sa arate ca e bastan.

Documentare aici articolul 56 punctul


3 responses to this post.

  1. Posted by alonso on martie 18, 2009 at 11:05 am

    sunt scarbit deseori de oamenii din tara asta….

    Răspunde

  2. Alt frustrat care indrazneste sa vorbeasca. Daca erai tare-n ciocan te dadeai jos cand a injurat „bastanul” si nu mai scriai blogul asta. Asta-i viata, peste mic nu-l inghite pe cel mare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: