Generatia mea a decreteilor

Margherita Carotenuto a lansat studiul despre ceauseii ucigasi in suplimentul „Familia si Minorii”, al unuia din cele mai prestigioase cotidiene din Peninsula, Il Sole 24 Ore, scrie hotnews.ro.

Din studiu reiese ca, asa-numitii decretei, adica romanii nascuti intre 1966 – 1989, ar fi caracterizati de un grad de violenta superior mediei.

Exista o medie a violenetei europene?

In opinia psihologului italian, romanii sunt violenti din nastere. Punctul de plecare al psihologului este afirmatia (nesustinuta prin dovezi) ca delictele comise de romani ar fi mai violente decat cele comise de alti imigranti stabiliti in Italia. „Chiar in situatii aparent normale ucid cu o usurinta si o precizie impresionanta”, spune Carotenuto. Continuand afirmatiile aberante, Carotenuto generalizeaza si afirma ca romanii risca sa-si lase pielea pentru cateva monede sau obiecte fara valoare. In opinia psihologului italian, toti romanii din Peninsula sunt niste monstri: „Exista un comportament deviant la romani, aproape intotdeauna imigrati clandestini, dar nu neaparat, care se percepe ca o furie neomeneasca, departe de orice e uman”.

O fi ceva legat de Allien sau de Predator? E o chestie de la daci? Romania ar fi incercat ascunderea generatiei decreteilor.

Aceste am gasit scris pe site ul Realitatea. Oare? Generatia nu este de ‘succesuri’ ci un succes. Generatia decreteilor ucigasi e plina cu ingineri, medici, militari de exceptie, cu artisti si sportivi, toata aceasta generestatie este exclusa de la conducerea societatii si trebuie decimata pentru a avea loc odraslele celor care au vindut tot si au ruinat cum nicio ocupatie straina nu ar fi fost in stare. Odraslele boierilor rosii de acum sunt gingave si involuate mintal, poesoare de diplome achitate din banii furati din munca poporului si acum ar trebui votate ca sa fie alesi si reprezentativi.

Romania nu a avut o generatie de oameni mai pregatiti decit decretetii, ei sunt supravietuitori si liberi, au fost nascuti pentru ca asa a vrut Dumnezeu ci nu Ceausescu. Ce n-a invatat femeia asta psiholog italianca, dintr-un stat eminamente crestin, este ca nu omul hotaraste viata si moarta altora ci Dumnezeu. Fantasmagoriile sunt pur fasciste, vinovat de infractionalitatea crescinda din statul italian este insusi statul italian cu autoritatile sale care sunt incapabile sa gestioneze situatia.

Romanii venetici nu sunt organizati ca rusii care au trecut in civilie cu intregi structuri militare, astfel ca mafiile lor sunt temute de toata lumea.

Romanii sunt poate mai rezistenti decit rusii, au fost supusi la abuzuri sistematice si neprotejati sistematic de nimeni, nici de statul ticalos roman si nici de statul incapabil italian care nu este in stare sa isi apere cetatenii si legea si cauta vrajitoare in romani pe care sa ii vanaze si sa ii faca vinovati de coruptia si neputinta interna. Infractionalitatea nu are nationalitate! Curios ca generatia de ceausei, ucigasi cu precizie, foarte violenta nu se integreaza mecanismelor de trafic cu fiinte umane, trafic cu arme si cu droguri, trafic cu masini furate, retelelor transfrontaliere de crima organizata, despre asta nu s-a spus in raport nimic si nici despre italienii care nu au platit muncile grele la care i-au tomit pe romani, ca mai apoi sa isi ia ciomageala. Adevarul este ca nu suntem sclavii nimanui si nu suntem de incalecat, cu toate ca asa pare pentru cel cu mintea odihnita.

Se tot chinuie ProTv ul de ani buni sa demonstreze ca suntem o natie cu IQ ul scazut si tot nu ii iese, o face in numele moralei si al profesionalismului si multi din strainatate se chinuie sa ne lumineze ca suntem timpiti si hidrocefali iar noi ca natie, suntem incapatinati. Generatia de ceausei ucigasi are multi absolventi cu doua sau trei facultati, atleti, artisti si poeti, ea a fot prezentata intunecat si la modul patologic de Florin Iepan in filmul sau ‘Ceauseii’ si filmul sau a devenit baza de documentare si argument fascist de discriminare. Nu ma mira ca Florin Iepan a primit fonduri pentru un film in care condamna generatia ceauseilor, el este un rebut al acesteia si a scuipat spre usa care nu i-a deschis, e comportamentul tipic al neputinciosilor frustrati. Avem si noi rebuturile noastre! ‘Iepani’ avem si la conducere, ei vor sa ne determine sa acceptam si sa ne comportam ca ei, ca niste rebuturi care vor sa legifereze incestul si dereglarile ce au permis nasterea acestora. Cred ca cel mai mult o intriga pe Margherita Carotenuto ca nu functioneaza la generatia de ceausei ucigasi acea hipnoza care spune ca repetarea cuiva, a mesajului ca e beat, il amesteste. Prosteala asta la generatia de ceausei ucigasi nu merge doamna psiholog fascist! In numele generatiei mele de ceausei ucigasi, ii transmit doamnei Margherita Carotenuto: ‘Mai lasa prafurile si ai grija ce fumezi, sa contina tutun ca nu tulbura mintile atit de rau, fa miscare si iesi in aer liber, sa scapi de stres si sa respiri aer curat, vei fi mai fericita.’ De generatia de ceausei ucigasi are grija Dumnezeu, ne-a nascut cu un scop si o misiune, ne va veni rindul, vom reconstrui ce au darimat sobolanii de astazi si vom scrie istorie, e inevitabil! Nu poate omul ce poate Domnul! E scris!

sursa:

Pe aceeasi tema:

Decreteii – Oamenii noi ai lui ceausescu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: