Suntem luati de prosti in fiecare zi si nu facem nimic

Comentariu pe text… se da urmatorul articol din prosport


Continuă curăţenia în fotbalul românesc. Cristi Borcea, Gică Popescu, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu, Ioan şi Victor Becali au trecut astăzi pe la Tribunalul din Bucureşti pentru a da socoteală în „Dosarul transferurilor”, fiind acuzaţi de evaziune fiscală, înşelăciune şi spălare de bani.

Judecarea Dosarului a fost amânată pentru 27 mai, dată contestată de cei implicaţi în acest caz deoarece…au bilete al finala Champions League şi se vor afla la Roma. În cele din urmă, Tribunalul Bucureşti a fixat un nou termen, 18 mai 2009

Ok, hai sa analizam situatia prezentata…. avem 6 persoane, care sunt suspectate de 3 infractiuni in urma carora distinsii domni pot ajunge la racoare.

Justitia „isi face treaba” chemandu-i la audieri dar amana termenul deoarece AU BILETE LA FINALA CHAMPIONS LEAGUE!!!!!!!

Domle iti dai seama ce se intampla daca lipsesc astia de la finala? Statul care a fost furat de milioane de euro in impozite mai poate astepta ca sa vada astia finala.

Cum pula mea ma e posibil asa ceva?????

Adica sunt in puscarie oameni de 80 de ani care au mutat un stalp sau care nu si-au permis sa plateasca o amenda de 100 ron si astia nici macar nu raman la audieri pentru ca au bilete la finala.

Nu mai am nimic de spus

4 responses to this post.

 1. Posted by Alexandros on aprilie 27, 2009 at 11:53 am

  situatia e trista…sunt niste nenorociti toti, ar trebui sa le turnam benzina si sa le dam foc…sau sa lasam mujahedinii sa`i sodomizeze 😀 problemele sunt mult mai profunde insa dragul meu, deoarece, cu toata tevatura cu arbitrii…ai auzit cumva numele SANDU? DRAGOMIR? strigat? cei care infunda puscaria acuma…sunt doar extremitatile periferice ale cancerului S-D-L-P din fruntea fotbalului (L – lupescu, P – prunea)…in conditiile astea….intrebare retorica…cine`si mai pierde timpul uitandu`se la meciurile lor!? FUCK THEM AND THEIR FUCKED UP SYSTEM!

  Răspunde

 2. Posted by Alexandros on aprilie 27, 2009 at 12:28 pm

  a…si, apropos de nefacut nimic…ba da, fac ceva….aleg sa ignor toata treaba asta…nu ma vei vedea uitandu`ma la nenorocitii din divizia A nici cand zboara porcii! traiasca orice alt sport, decat fotbalul!

  Răspunde

 3. @Alexandros apropo de alt sport Ti-o placut meciul de duminica CSU Sibiu – Cluj? 😀

  Răspunde

 4. Posted by Alexandros on aprilie 27, 2009 at 4:09 pm

  mai intrebi? 😀 i was there…uite….ala da post! 😉

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: