Hai sa dam titlul la Dinamo de acum

Deciziile pro-Dinamo ale Comisiilor depăşesc limita bunului simţ. Nu mai există pic de jenă, nu mai există respect pentru ceilalţi competitori. Ce se mai poate spune când cazul Marius Niculae, care a făcut gesturi obscene la Urziceni, la ieşirea de pe teren, e amânat tocmai pentru ca fotbalistul să joace în partida cu FC Braşov? Există fotografii, imagini video. De ce nu s-a dat verdictul în acest caz? Nu se vede degetul pe care l-a arătat Niculae? Ba se vede! Pentru un gest similar, Lăcătuş a fost suspendat o etapă, Ruiz, la fel.

Eu aş arăta „mijlociul” Comisiilor. Regulamentele sunt făcute pentru Dinamo în acest campionat. Tamaş a scăpat cu o etapă în loc de două după ce a primit „roşu” direct, partida cu Rapid s-a jucat cu spectatori pentru că pedeapsa a fost mutată în Cupă, pe teren neutru! Haideţi dom’le să dăm titlul la câini, ce să ne mai chinuim două etape?

Reacţia lui Dan Petrescu e normală. Semnalele sunt atât de clare că Dinamo trebuie să iasă campioană, încât antrenorul Urziceniului are tot dreptul să facă scandal. Dar Petrescu are o mare şansă: echipa lui e în fruntea clasamentului şi joacă pe mâna ei ultimele două meciuri din campionat.

via:

One response to this post.

  1. Posted by Alexandros on mai 29, 2009 at 9:32 am

    ca Rapidist, sunt suta la suta de acord cu tine 🙂 totul a fost pro dinamo

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: