Aeroportul gata, urmeaza centura

Cand o sa fie gata, inca nu se stie, tinand cont ca cei de la Bucuresti nu ne prea au la suflet… promit marea cu sarea iar apoi ne lasa in plop asa a fost si cu aeroportul asa va fi si cu centura. Norocul nostru e ca Sibiul este condus de niste oameni carora nu le place sa lase lucrurile neterminate asa cum e la moda in Romania.

Investitia finala la Aeroport a trecut de 300 de milioane de lei noi, din care doar 15% au fost suportati de Guvern. Cea mai mare parte din suma, adica peste 250 de milioane, a fost platita de administratia locala, respectiv Consiliul Judetean si mai ales Consiliul Local.

sursa: citynews

Probabil ar fi fost lasat de izbesliste aeroportul din Sibiu daca se lucra doar cu banii de la guvern (15%).  Cred ca sunt si motive pentru asta.

Potrivit vicepresedintelui Consiliului Judetean, Ioan Banciu, care a facut parte din comisia de receptie ca expert, aeroportul Sibiu are cea mai buna pista din tara, desi este clasificata a doua. „Practic, avem cea mai buna pista de aeroport din Romania si teoretic, este a doua dupa Otopeni, Bucuresti”, a spus astazi Ioan Banciu.

sursa: citynews

Guvernantii nostri vad ca la Sibiu nu pot sa faca ce ii taie capul ca in restul tarii asa ca ne sunt taiate finantarile, cea mai recenta reducere de cheltuieli preconizata are legatura cu centura ocolitoare a Sibiului.

Acest lucru se intampla din ordinul unui om. Pe acel om il cheama Radu Berceanu. De ce ministrul Transporturilor a dat acest ordin, asta dupa ce a taiat fondurile necesare continuarii constructiei? Simplu. Johannis, cel care controleaza ce misca in acest judet, nu joaca cum canta PDL! De aceea Berceanu, vazand impotenta PDL-ului local in misiunea de a-l elimina de pe piata politica pe primar, a intervenit in interesul si jocul PDL.

sursa: monitorul de sibiu

Sincer ma indoiec ca o sa reuseasca au mai incercat si alti si nu le-a iesit, tineti minte Podul Garii.

„Mai mult, a amenintat ca ceea ce a facut Mitrea in 2004, cand a oprit finantarea reconstruirii podului de la Gara, va fi floare la ureche, va fi parfum. A amenintat ca el va fi nasul Sibiului si al lui Johannis“

sursa: monitorul de sibiu

Amenintari sunt si vor mai fi, sa speram ca cei pe care noi i-am ales sa conduca orasul si judeul vor fi destul de abili sa scape de mitocanii de Bucuresti.

One response to this post.

  1. Posted by Alexandros on iunie 26, 2009 at 8:05 am

    felicitari pentru articol, imi place stilul…..documentat, cat despre alesi….ar fi fain sa ne facem republica independenta :)) sa nu mai trimitem nimica la bucuresti (futu`i de hoti), si sa ne tinem noi impozitele si taxele locale….am fi mult mai castigati, nu crezi? 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: