Condusul sport extrem

Nu va mirati chiar asa e. Vorbim de un sport extrem in toata regula. Pai la concentratia de adrenalina ce se acumuleaza altceva nu se poate numi condusul masinii pe strada Semaforului, mai ales dimineata.

Acum nu vreau sa intelegeti ca eu sunt un speriat la volan, sunt chiar calm, mai fac urat uneori, ca orice om, cand vad nesimtirea sau prostia unor colegi de trafic.

In fiecare dimineata intre 07:20 si 08:00 trec pe Semaforului dinspre viaduct spre Milea. E un chin. Pe langa aglomeratia din Sibiu, cu care m-am obisnuit de mult, strada Semaforului(*) are ceva special. Trecerile de pietoni care sunt folosite aiurea de pietoni sau mai rau nu sunt folosite.

Nu odata am vazut oameni sarind efectiv in fata masinilor fie ca se aflau pe trecere sau treceau aiurea. Pe langa asta mai e si problema soferilor indiscipliati care parcheaza in asa fel incat incadreaza efectiv trecerile sau chiar le ignora.

Azi dimineata era sa calc 2 batranele care nu erau pe trecere si un pusti (nu cred ca avea mai mult de 13 ani) pe trecere care a trecut in alergare fara sa se asigure.

Daca pustiul a urcat direct in autobuz, babutele au fost foarte mirate cand au vazut ca am tupeul sa le claxonez, asta in condittile in care trecerea de pietoni era 7-8 metri mai jos spre viaduct.

Va rog oameni buni, va implor treceti strada corect. Aveti grija de viata voastra nu va bazati ca masinile vor opri, sunt doar niste mecanisme care se pot strica fara ca soferul sa aiba vreo vina.

Treceti numai pe trecere si asigurativa inainte.

(*) e doar un exemplu mai sunt alte strazi si e aceeasi situatie

One response to this post.

  1. Posted by Alexandros on iulie 6, 2009 at 8:13 am

    batranelele n`or sa`ti citeasca blogul…deci…..sorry for you dude…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: