Da astia is chiar idioti, incep sa nu mai suport ungurii deloc

Bannerul de 30-40 de metri afişat in peluza din Ghencea: „Cît timp ţine o femeie maghiară c….l in ea? 9 luni”.

Ziariştii vecini acuză clubul Steaua, Jandarmeria dar şi presa din România că nu au luat atitudine faţă de conţinutul acelui banner.

Mai mult, presa maghiară cere clubului Ujpest să depună plângere la UEFA împotriva Stelei, aşteptând măsuri drastice, de la suspendarea terenului pînă la amenzi usturătoare de ordinul sutelor de mii de euro. „Încă de la tragerea la sorţi, presa din România a început să arunce cu noroi în fanii maghiari”, scriu ziariştii din Ungaria, preluati de gsp.

„Fanii noştri sînt acuzaţi că au stropit cu bere prin gări, că au aprins fumigene, că au cântat, dar nimeni nu vorbeşte în România de bannerul de 30-40 de metri afişat de fanii români. Normal că fanii noştri au reacţionat, în buzunarul oricărui patriot s-ar fi deschis briceagul în momentul în care ar fi citit ce scria pe banner”, scrie site-ul oficial al lui Ujpest.

Lideri ai galeriilor din Ungaria cer unitate între ultraşii maghiari: „Deja nu mai este vorba de Ujpest sau de fotbal. Am fost jigniţi şi lucrurile nu pot rămâne aşa. Este un caz similar cu cel din Slovacia. Trebuie să trecem peste rivalitaţile noastre interne şi să tranformăm vizita steliştilor într-un iad”.

sursa:gsp.ro

Ce inocenta e formularea „Fanii noştri sînt acuzaţi că au stropit cu bere prin gări, că au aprins fumigene, că au cântat„. Mai fratilor eu cred ca nu stiti (sau nu scrieti) ce s-a intamplat cu adevarat.

Pai cand idiotii aia strgau prin toate garile tiganii si gypsy nu poti fi numiti rasisti?

Nu au stropit peronul cu bere au aruncat  cu doze si sticle dupa cei de pe peroane si din gari. Asta asa ca fapt divers.

Nu instigau la violenta cand strigau Moarte Trianonului sau cand afisau harta Ungariei mari si sub ea textul in ROMANA Trasilvania Pamant Unguresc?

Sincer sa fiu au scapat foarte usor. Au avut noroc ca nu a sarit tot stadionul sa ii calce in picioare.

Am mai spus-o si o sa imi mentin ideea. Ungurii, neam de oameni prosti care mai nou sufera si de mania persecutiei.

4 responses to this post.

 1. Posted by Alexandros on iulie 20, 2009 at 6:45 am

  🙂 Ria Ria Romania :))

  Răspunde

 2. Posted by blacksmith on iulie 23, 2009 at 10:10 am

  daca romanii erau mai hotarati nu mai ajungeau in pusta maghiara acei suporteri foarte”civilizati”ai lui ujpest cred ca galeria lor e infratita cu cei care l-au omorat pe Marian Cosma

  Răspunde

 3. Posted by Attila on iulie 26, 2009 at 6:48 am

  daca si cei care au un nivel intelectual bine conturat instiga la nationalism si ura rasiala, unde vom ajunge, sa ne omoram pe strada? uscaturi sunt peste tot, dar ‘verdele’ din ‘padure’ are trebui sa acopere aceste uscaturi….

  Răspunde

 4. @Attila mesajele se adreseaza specimenlor care au ajuns in Romania si care au injosit prin scandarile lor toti romanii. Am cunostiinte de etnie maghiara cu care ma inteleg foarte bine.
  Situatia e aceeasi ca cea cu banner-ul stelist care era adresat doar nesmtitilor care au venit la meci.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: