De ce se violeaza babele in Romania? Stire incredibila la ora 5

O explicatie simpla ar suna cam asa..

[…]aia că tinerii harnici, cu chef de muncă, au plecat în Italia şi violează pe-acolo, şi prin satele din România au rămas numai trîntorii. Iar ăştia – nu, că face sens – nu s-ar obosi nici măcar să alerge după victimă.

intreaga explicatie aici

Acum sa nu va luati de mine ca sunt insensibil, ca ar trebui sa ma doara  sufletul… pai oameni buni nu vedeti ca practica asta a devenit ceva firesc?

Pai in fecare zi cand ma uit la stiri vad cel putin 2, 3 babe violate. Astea sunt vremurile in care traim si trebuie sa ne adaptam.

Acest post e doar o alta metoda prin care imi arat dezgustul fata de stirile care ne sunt bagate pe gat in fiecare zi. Tot ce se intampla in tara asta e negativ si violent astfel incat copii care au acces neingradit la tv in timpul programelor de stiri vor ajunge sa considere aceste atrocitati drept ceva firesc.

Nimeni nu vrea sa constientizeze cu adevarat impactul pe care aceste stiri il au asupra populatiei, nu doar asupra copiilor.

Cum ar trebui sa fie stirile prezentate in ziua de azi:

Televiziunile nu vor renunţa niciodată de bună voie să transmită astfel de ştiri. Dar pentru televiziuni audienţa creată de acestea se transformă în bani. Pentru telespectatori însă… efectul este psihologic! Teamă, panică, frică, nesiguranţă, pericol, nelinişte, resemnare.

Aşa că oameni buni, nu vă mai holbaţi la sânge, pentru că nu sunteţi nici doctori nici măcelari! Sunteţi oameni, adică fiinţe superioare care se disting de alte animale prin judecată, moralitate, suflet!

3 responses to this post.

 1. Posted by Alexandros on august 4, 2009 at 7:32 am

  subscriu 🙂

  Răspunde

 2. hmmm… bine spus !
  stirile de la ora 5 sunt 99.9% crime, violuri, batai, sex, analfabetism si pot continua cu mult mai multe… 0.1 % sunt reclame… ATATA

  Răspunde

  • cam ai dreptate cu o singura modificare, nu mai e vorba doar de stirile de la ora 5. Si de dimineata, si la ora 13 si seara,la toate editiile de stiri, iar cei de la proteve sunt campioni

   Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: