Iar am ramas fara frane!

Nu glumesc.Vorbesc serios, e a doua oara luna asta si a treia oara de cand conduc.  Si stiti care e partea cea mai tare? Cand nu am avut frane nu am avut nici un accident. In schimb am ajuns cu rotile in sus (my fault) am facut aceeasi masina praf  in alt accident (not my fault), cand aveam frane, si culmea in accidentul din decembrie aveam placute si discuri de frana noi.

Ca sa fiu mai exact azi dupamasa cand o duceam pe Niccolle la lucru am patit minunatia. Mai exact cand ma apropiam de o intersectie cu STOP pedala de frana se scurgea incet spre podea iar masina abia daca isi modifica viteza.

Nice, huh?!

Am ajuns pana acasa la ai mei incercand sa evit sa apas pedala de frana, mi-a cam iesit iar inainte sa ma opresc cu frana de mana in parcare am mai apasat odata pedala de frana fara nici un rezultat.

Dupa scurte investigatii am descoperit problema, imi pleznise cablul de frana care intra in etrier deci tot lichidul de frana se scurgea aiurea. Norocul a fost ca am avut altul care l-a inlocuit pe cel pleznit.  Si totul fara nervi, fara mecanici si bani aruncati aiurea, doar e criza ce naiba.

Totul a fost facut impreuna cu tatal meu si doua beri pentru el plus una fara alcool pentru mine.

Father and son time, Priceless!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: