E criza se infunda budele

Am avut azi un drum pana in Ucea de Jos in judetul Brasov mai putin de 60 km de Sibiu. In mod normal inainte sa pornesc la drum merg la buda dar de asta am zis ca ma opresc in Petrom la Vestem, abia ma mai intind si eu.

Dar surpriza in peco pe usa de la baie un bilet lipit cu scoch, scris cu pixul isi prezenta mesajul: „Buda este infundata” , Ok iau o cafea de la automat dar surpriza acelassi tip de bilet alt mesaj: „Defect„. Pe scurt ghinion cu carul.

Situatie stupida, eu pot sa ma urc in masina si ma opresc in urmatorul peco dar angajatii ce fac? Merg in camp si isi fac nevoile? Totusi stau acolo cel putin 8 ore.

Ok nu e problema mea, plec la urmatorul peco. Aici alta surpriza, usa la toaleta incuiata si nimeni in jur, deja simt ca explodez. Ultima sansa o cafenea comunista pe marginea drumului. Bag mare sa ajung cat mai repede iar cand ajung fug direct la tejghea.

„-‘Nu va suparati imi puteti spune unde e toaleta?” Domnisoara foarte de treaba imi arata unde e buda

„-Baia pentru clienti e afara dupa colt!” Inteleg aluzia cer o cafea o platesc si fug la baie. Dupa ce imi rezolv problemele ma urc in masina si plec, dar teapa mai jos un Lukoil deschis. Injur, imi bag si imi scot dar pana la urma ceea ce conteaza e ca ma simt bine acum.Nu mai conteaza ca am platit 5 lei ca sa ma cac.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: