Mosulica are chef de taclale

Niccolle mi-a povestit acum ceva timp ca pe vremea cand facea scoala de soferi instructorul i-a dat un sfat:

De dacii conduse de mosi cu basca sa te feresti!

Ok, un sfat bun nu am prea avut eu probleme cu seniori in trafic eu cu „soferii de curse”, care se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie, am treaba. Dar de data asta, o exceptie. Mai exact, azi dimineata foarte grabit sa ajung la ITM plec din parcare si dau sa ies pe sosea. Numai ca la iesirea din parcare era o dacie pus fix in fata iesirii din parcare. La volan un mos cu basca, in dreapta alt mosulica, asta fara basca. Fac semn cu farurile,turez motorul mai tare, sa nu cumva sa se speri mosulici dar nimic.

Intr-un final ma vad nevoit sa claxonez dar cei doi nu au schitat nici un gest. Nu am ce face nu pot sta sa isi termine ei povestile nemuritoare asa ca incep sa ma urc pe borduri si sa ocolesc dacia aia nenorocita. Dau cu pragul de bordura, si de aici incep sa injur, mai mai ca scoteam flacari pe nas. Da minune mosul din dreapta da semne ca se da jos din masina. Alarma falsa asa ca eu imi continui aventura peste bordura, dau iar cu pragul de bordura da am iesit. Tot ce mai am de facut e sa ocolesc dracia asta si am scapat. Dar stai mosulica din dreapta coboara si „soferul” porneste motorul sa plece.

Si aici vine cireasa de pe tort,nu stiu in ce ciorba amesteca mosul cand a pus mana pe schimbator cert e ca a bagat in masalier si carligul venea direct in usa mea din dreapta. Opreste la limita, tot ce imiramane e sa imi fac cruce apoi il ocolses si plec.

Acum intrebarea fireasca, de ce nu am reactionat: simplu ultimele doua dati cand am reactionat mi-a fost mie rusine de ce puteau sa scoata pe gura seniorii societatii noastre. (aici si aici)

P.S. mosulica conducea ceva de genul:

sursa foto

3 responses to this post.

  1. Genial.. ai gasit una de Valcea =))) super tare! hahahahaha

    Răspunde

  2. Posted by Alexandros on septembrie 18, 2009 at 11:01 am

    in south park e un episod in care celor in varsta li se suspenda permisele….nu e o chestie generala, dar poate ar trebui ceva similar si aici

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: