De ce nu vreau ca Johannis sa ajunga premier

Pentru ca sunt sunt de parere ca nesmitirea care troneaza Bucurestiul si toata tara asta nu poate fi controlata de un singur om si pentru ca sunt egoist.

Sibiul se indreapta intr-o directie buna, se dezvolta, se extinde si se promoveaza mult mai bine si mai repede decat toata tara asta. Sunt mandru ca sunt Sibian, mandru de primarul pe care l-am votat si pe care o sa il votez de fiecare data cand va candida, bine inteles daca va continua sa isi faca treaba cum trebuie

Majoritatea covarsitoare cu care a fost ales de doua ori la rand vine doar ca o dovada a ceea ce spun. Ok poate unele contracte au fost castigate de ce cine a vrut el, poate are favoriti in cadrul oamenilor de afaceri, poate fura cu 20 de maini,poate,poate,poate. Nu stiu daca e adevarat sa nu, si sincer nu ma intereseaza.

Am spus o grozavie mare nu? Ma repet, nu ma intereseaza daca Johannis fura. De ce? pentru ca spre deosebire toti din tara asta care fura Johannis a si facut ceva. E mai mult decat clar ca tot ce a facut bine nu e nimic altceva decat ceea ce era firesc sa faca, si anume datoria.

Si totusi de ce e atata de iubit acest om? Pentru ca inainte de el a fost prapad, Sibiul era un oras care murea, incet dar sigur. Pentru ca toti ceilalti primari dinaintea lui tot ce au facut a fost sa isi umfle conturile si buzunarele prin metode mai mult sau mai putin legale.

Daca ajunge premier poate cel care il va inlocui va face treaba buna, dar daca ar fi alegerea mea eu va spun sincer nu as fi dispus sa risc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: