Sa-mi bag „bip” in el calculator

Eram la lucru, obosit, stresat, foarte mult zgomot si praf in jurul meu, frig iar eu ma chinuiam sa prind un cooler de procesor. Care, din cauza frigului devenise un task foarte greu de realizat.

Ma lovesc la un deget, iar din cauza frigului incepe sa ma doara ingrozitor de tare. Evident, scap o injuratira sanatoasa.

Atentie urmeaza cuvinte vulgare

” – Imi bag pula in el radiator si cine l-o facut asa!”

Abia daca termint de scos „minunatia” pe gura ca o si aud pe colega de langa mine.

„- Vai ce urat vorbesti,te rog nu mai injura asa, pentru ca nu imi place!”

Ok, asta e filozofia omului, pot sa respect asta, asa ca sunt pornit sa ma controlez si incerc sa am grija sa nu mai scap vreo boaba, cand e prin preajma. Evident, ca nu imi iasa totul cum vreau eu in ziua aia, si imi mai venea sa injur dar cand era ea langa mine ma abinea si injuram doar in gand, sau plecam din zona respectiva ca sa pot injura linistit.

Am mai scapat una, fara sa imi dau seama ca era langa mine,mi-am cerut scuze si totul a fost ok.Dar mirarea mea a fost cand am auzit-o intr-un birou pe ea. Nervoasa, mai mult ca sigur:

” Sa imi bag bip in el calculator, sa ma bip pe ea tastatua…”[…]

Si contiuna. Ca sa intelegeti, orice cuvant care poate fi catalogat ca porcos,era inlocuit cu bip

Mai fratilor….din punctul meu de vedere cand vine vorba de injuraturi ori e alba ori e neagra.

Nu poti sa zici ca nu injuri daca nu folosesti cuvinte de genul, pula, cur, fut etc… pentru ca altfel esti doar un ipocrit sau dupa cum zice Niccolle un pusti/o pustoaica de 15 ani.

Deci, daca trebuie sa injuri, injura, pentru ca e modul cel mai inofensiv de a te descarca.

5 responses to this post.

  1. Posted by Alexandros on noiembrie 13, 2009 at 8:58 am

    right on! sa`mi bag pula de nu! :))

    Răspunde

  2. sami bag pula in el de calculator

    Răspunde

  3. Posted by Ion de la tara on februarie 3, 2013 at 1:19 am

    Cand mai injura cu „bip”, intreab-o ce a inlocuit cu acest cuvant? Si cand zice „bip” la ce se gandeste: la pula sau la sunetul nu stiu care. Ca asta ma ofuscheaza si pe mine: daca zici penis nu te gandesti la acelasi lucru ca atunci cand zici pula? De ce sa fim ipocriti si sa nu numim pe denumirea adevarata un organ al corpului omenesc? Am un principiu: nimic din ce e omenesc nu e rusinos.

    Răspunde

Lasă un comentariu